hits

Ankommet Los Angeles!

Har såvidt sovet på over 24 timer, men jeg er så gira og glad at jeg bryr meg ikke om de rødsprengte øynene mine i dette øyeblikket. Jeg har da ANKOMMET LOS ANGELES! Flyreisen er den lengste flyturen jeg noen gang har tatt, men jeg visste at alt var vedt det i det jeg satt foten ned på californisk jord. Satt mellom to hyggelige damer på flyet. En asiater fra Sverige som jeg snakket med engelsk/svensk/norsk med (flaut sa jeg skjønte mer engelsk enn svensk), og eb annen tysk dame.

Men så om Los Angeles da folkens! Det er over 20 grader, og det er en så herlig temperatur! Ikke for varmt, og ikke for kaldt. :-) Heldigvis tok jeg med badetøy i siste liten i tilfelle, og de har et utrolig fint basseng ute her på hotellet! Verdens søteste hotell btw. Det som er rart er at vinduene på rommet kan ikke åpnes, men de har air condition da, selv om jeg nå sitter og sluker i meg rosa lemonade.


Har selvfølgelig allerede tatt noen bilder, men det er mange flere å komme med! Problemet er at bildeopplasteren på iPaden ikke vil funke, så jeg lurer på om jeg heller bør oppdatere bloggen med masse bilder når jeg kommer hjem? Eller?

Har nettopp spist middag med de andre i Topp-gruppen. Gleder meg til å dele mer med dere! Og tusen takk for alle "god tur"-hilsene deres, det varmer!

4 kommentarer

Lisa Malene

17.02.2014 kl.08:01

Heldig du er! Kos deg :)

Julieeee

17.02.2014 kl.09:46

Du må kose deg så mye <3

Beliebersisfamily-

17.02.2014 kl.12:30

Hei, du!

Har lest bloggen din en liten stund og du virker som en utrolig kul jente! Håper du har det veldig fint i Los Angeles!

Sjekk gjerne ut bloggen vår, delta i undersøkelsen og hjelp oss til å få en bedre blogg!

Stå på<3

Monica

17.02.2014 kl.14:27

Åh, så heldig du er, merker jeg blir en smule sjalu nå, haha! :-D For min del synes jeg det er kjekkest å se masse gode bilder som er satt sammen i et bra innlegg, enn litt her og litt der, om du skjønner :-) Kos deg videre i ferien din! :-D

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til

20 år gammel YouTuber, student, musiker og driver Juliabladet.