hits

Hvordan style dine naturlige krøller for sommeren

Jeg elsker krøllene mine - men de kan bli et eneste stort rot til tider, og det blir veldig lett flokete. Opptil flere ganger velger jeg bare å rette det fordi det gjør hårdagen min så mye bedre, rett og slett jeg ikke hadde funnet en bra måte å style krøllene mine på og få de til å se definerte ut.

Her om dagen stakk jeg en tur innom H&M, og fant et hårprodukt for de som naturlig har "messy hair". Jeg bestemte meg for å gi det en sjanse. Første gangen tok jeg altfor mye i og gredde det ikke gjennom håret, så det kjentes utrolig fettete ut. Men i dag prøvde jeg å ta veldig lite om gangen, gre det jevnlig ut gjennom håret, og ta litt hårolje i på slutten. Funket kjempebra, og jeg er mye mer fornøyd med håret mitt og de naturlige krøllene! Hårkremen heter "Messy Stuff" og er fra merket Urban. Produktet kan kjøpes på H&M.


Måtte gjøre bildene litt ekstra lyse for å få større kontrast mellom håret og toppen. :-)

Så hvis du sliter med det samme, ville jeg anbefale å prøve denne måten. Gjerne test ut med litt forskjellig type hårprodukter og se hva som passer best for deg.

Noen som kanskje finner dette hjelpsomt? ♥

7 kommentarer

Hmm, kanskje det er det man skal prøve! Her blir det bare et evig rot om jeg lar krøllene leve sitt eget liv. Har et par produkter som jeg bruker, men blir liksom aldri fornøyd :p

Tina Mondelia

17.06.2014 kl.18:49

Sandra Gravid og KrFU: Kjenner igjen følelsen! Gjerne prøv ut denne (Urban sin Messy Stuff-hårkrem), kanskje det funker :D

Baremusikk

17.06.2014 kl.19:00

Kjempe fin blogg du har, håper du får en konge dag videre! :)

Iselin Renée

17.06.2014 kl.19:19

Fine tips :)

Maria Bergheim

17.06.2014 kl.22:30

gode tips ♥

lillebenedikte

18.06.2014 kl.14:04

Har selv slett hår, men de er nydelige på deg :)

Sara(perry)

20.06.2014 kl.16:28

Nice! Det ble skikkelig fint, Tina :D

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til

20 år gammel YouTuber, student, musiker og driver Juliabladet.