Mål for februar

Lenge siden sist (igjen)! Tenkte bare å skrive et lite innlegg med oversikt over målene jeg har satt meg i februar. ♥ Dere vet jo hvor glad jeg er i å sette mål (og spesielt skrive dem ned), så tenkte det kunne være gøy å dele dette litt oftere med dere. Har jo ikke sett så mange blogger som fokuserer på mål, karriere, skole osv, og det er noe jeg hadde vært interessert i å lese hvert fall! Så hvis du er en like nørd som meg på disse tingene, så - here we are for your pleasure!

Februar - goals ♥

  • Ferdigstille siste utkast og sette releasedato for singel nr. 2, og spille inn lyric video! Aka bare gjøre alt med slipp av låten klart, egentlig.
  • Jobbe med forretningsplanen til en firma-idé jeg har.
  • Få litt teken på faget Finans vi har på skolen nå - vil virkelig få det til!
  • Gjøre litt research på sommerplanene...? ;)
  • Jobbe med noen kule konsepter for UpCloseTV.
  •  Ha en super tur på linjetur til Budapest med klassen ved å møte nye mennesker og utforske byen!
  • ...også var målet originalt å nå 17,000 abonnenter på YouTube-kanalen i februar, men det klarte vi i januar, så kanskje 18K er målet nå? ;) 
     


Fra Spellemann denne helgen med kule kollegaer :) 

Hva er dine mål for denne måneden? ♥

3 kommentarer

Tonje Pettersen

03.02.2017 kl.11:44

Så fine mål du har satt deg :)

Ha en fin dag videre :)

Victoria Larsen

03.02.2017 kl.13:03

Så fine mål :)

Martine

12.03.2017 kl.17:56

Elsker at du skriver om mål osv! Jeg er også ganske nerd på det med jobb og mål rundt det. Elsker jo å lære om reklamering og Egt alt innenfor medie og kommunikasjon💜 Håper jeg får sett

mer som dette framover fra deg Tinus!

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til

Heihei! Jeg er en 18 år gammel jente fra Oslo som elsker å være kreativ og ambisiøs! Til daglig driver jeg en livsstilskanal på YouTube med over 10,000 abonnenter, nyhetskanalen "UpCloseTV" og løper samtidig gjennom siste innspurt av VGS. Denne bloggen er min egen, lille tankeboble hvor jeg lar tekst snakke for meg isteden forden de dagligtalende vlogs. :)hits