hits

Jeg har det skikkelig bra

Hva gjør oss mennesker svake? Hva gjør oss sterke? Eller er det bare et abstrakt spørsmål som ikke har noe betydning? En typisk ting man grubler som det ikke finnes svar på? Vi har da ikke noe «sterk-svak»-måler inni oss, eller hva?

Mye av fjoråret gikk til å gruble. I dag lever jeg mye i nuet, samtidig som jeg har fokus på hva som er viktig for meg og har den langsiktige planen i bakhodet. Jeg funderer mer over mine verdier og hvorfor, enn ting som er utenfor min kontroll. 

I år satte jeg som jeg har nevnt før for første gang selvutviklingsmål istedenfor karrieremål. Og vet du hva det morsomme er? Jeg har ikke bare utviklet meg, men fått bedre fokus og føler jeg gjør det bedre innenfor karrieren og jobb enn før. Jeg har forbedret vanene mine og føler meg ikke stuck lenger. 

Jeg har en notatbok jeg skribler litt av og til i. I starten av året satte jeg opp noen av målene mine der. Litt utenom av hva jeg er vant til. Jeg skrev for eksempel noen ting jeg skulle slutte å være så redd for. Eller, det er greit å være redd, men ikke la den frykten styre deg: Aksepter at det er der, men gjør det likevel. Er som å sette seg på et fly selv om du kjenner flyskrekken presse seg opp under huden din, og du tenker på alle scenarioer som kan skje. Men du gjør det likevel. Innerst inne vet du jo også at det går bra. Du er bare litt redd. 

I dag har jeg gjort nye ting og gått så kraftig ut av komfortsonen min at jeg har kjent adrenalin-rushet i kroppen min i flere timer. Og så kommer jeg hjem og kjenner meg tappet for energi og er sliten. Men da vet jeg at jeg har levd. Det er på en måte en litt god følelse. Jeg er mer effektiv enn før, og når jeg er trøtt og sliten om kvelden er jeg fornøyd med meg selv. 

Jeg tenker at jeg er på et veldig bra stadie nå. Jeg jobber med meg selv hver dag. Jeg prøver å tenke hvordan jeg kan reagere til ulike situasjoner og hvordan jeg kan forbedre meg selv, uten å legge på for mye press heller. 

Jeg har det skikkelig bra nå. Fordi når det nå skjer uforventede ting eller ting som kanskje tapper meg litt for energi her og der, så er jeg fortsatt i bunn og grunn glad og fornøyd med livet og meg selv. Man må jo også ha litt humpete veier her i livet for å lære og føle at man lever, tenker jeg. Også lærer jeg masse. Mye mer enn bare jobb- og karriererelaterte ting. Jeg vil lære noe hele tiden. 

Det siste er takknemlighet. Ikke bare sånn «Man må være takknemlig for det man har fordi andre har det verre og jeg må gjøre være det for ellers er jeg et dårlig menneske»-overfladisk tanke som folk skal presse inn i hodet ditt. Men jeg er genuint så takknemlig og kjenner det på hele kroppen. Spesielt for vennene mine. Jeg har skikkelig bra mennesker rundt meg som bryr seg om meg og er med meg i både opp- og nedturer. Jeg har alltid vært glad i å være sosial, ha mange venner og være i store gjenger, men samtidig ville jeg aldri være «avhengig» av det og være selvstendig. Men når man føler at mange ting i livet går dritt, så har det å ha gode venner alltid gjort at livet aldri føles helt forferdelig. At alt går bra uansett, liksom. Derfor er det så viktig å ha vennskap hvor begge ender gir til hverandre.

Jeg har det skikkelig bra.

Stressanfall

Wow... Jeg merker at jeg savner å skrive. Savner litt å blogge, faktisk.

YouTube-kanalen ligger nå på rundt 15,700 abonnenter. Film og redigering har jo vært min lidenskap siden jeg var 10 år gammel. Helt siden den gang har jeg visst at det var det jeg ville drive med for resten av livet. Men jeg har også alltid elsket å skrive. Bare fordi jeg ikke bestemte meg for å bli forfatter, betyr det ikke at det ikke også er en lidenskap. Det betyr ikke at jeg ikke elsker det, eller ikke er flink det.

Pheow... For en emosjonell intro, haha. Hei alle sammen! Alt bra? Jeg har jo ikke skrevet her på år og dag. Det har i det siste kriblet en del i fingrene for å skrive, og bloggen har faktisk stukket innom tankeboksen iblant i det siste. Jeg har ikke et mål om å "komme tilbake på bloggfronten", men jeg har et mål om å skrive her når jeg føler for det. Og i det siste har jeg følt det på ekstra.

Nå skjer det mye for tiden. Jeg er med i YouTube-Norge's aller første dramaserie, gitt ut min egen neglelakk, har snart 5 eksamener, jobber med musikk og gründer-idéer, jobber fortsatt med å få alt på plass i leiligheten, har meetup med fine seere på lørdag, masse videoplaner for kanalen, og nettopp bestilt flyreise til et av mine favorittsteder i hele verden.

Det er gøy at det er mye som skjer. Men det har også ført til ting kroppen min har kjent på som man kanskje ikke bør kjenne på som 19-åring. På under 1 uke har jeg fått to stressanfall i offentlighet - noe jeg ikke synes er spesielt behagelig, heh. De som kjenner meg vet at jeg hater å gråte i offentlighet. Etter et møte angående strategi for YouTube-kanalen min sto jeg og gråt i telefonen med pappa på t-bane-stasjonen. Mer om denne hendelsen forteller jeg kanskje i en bok en dag.

Men jeg har så fantastiske venner og familie som gjør at det er uutholdelig. Og jeg er villig til å gjøre alt for å nå drømmene mine. "Du har så god tid", sier de. Men hvorfor ikke gjøre noe med det her og nå? Skal jeg slappe av til jeg "ikke har så god tid", lenger? Nei - det er bare ikke meg.

Nå er klokken snart 2, og jeg har forelesning i morgen. Ikke så altfor tidlig, heldigvis. Jeg kjenner eksamenspresset godt i brystet nå, men det skal gå fint. Jeg vet det vil ordne seg. Uansett om jeg skulle få A eller stryk på eksamen (helst ikke det siste takk, men).

Håper det går fint med alle dere, om det nå enn skulle være noen som stakk innom her i dag. ❤️ Kanskje dere kan forvente litt flere innlegg etter hvert, hehe. Har også vurdert å lage en hjemmeside med en blogg som ikke er på blogg.no. Rart å tenke på at jeg har vært her siden jeg var 11 år gammel. Det er 8 år siden det, folkens! Så gammel jeg blir. 


 

28

10 dager siden jeg allerede skrev "38"? Nå skjønner jeg virkelig ingenting. Det gir mening at det er 28 dager igjen av vgs... Men jeg tror ikke jeg helt forstår hvor fort det går til vi er ferdige? Som Bea sa til meg i stad, føles det sikkert ikke slik ettersom det er mye å gjøre igjen på skolen. Jeg har søren meg 3 av 3 eksamener igjen. Men nok skolesnakk.

Dette er saker jeg vil få gjort innen Mai er over:

♥ Kjøpe boken til Eirin. Er veldig nysgjerrig på "Miss Indepedent". Hadde egentlig ingen planer om å kjøpe den, men så så jeg den på Ark og ble litt betatt da jeg bladde gjennom sidene. En bok som både gir karriere- og livsstips + ser fin ut? Da kan jeg ikke dy meg! 

♥ Spille inn ferdig musikkvideoen til singelen min som slippes snart. Dette er min høyeste prioritering for uken: Nå gjelder bare å få det gjort! (OG FÅ UT LÅTEN I SAMME SLENG)

♥ Passe på at jeg har sikret 5'eren i naturfag. Hvorfor dukket jeg opp i den timen jeg egentlig ikke skulle være i - akkurat når læreren bestemmer seg for å gi oss en overraskelsesprøve? Artig artig!

♥ Fikse komfyr og internett til den nye leiligheten. Hva er et hjem uten...?

Tror jeg må stoppe der. Når jeg først i gang med å skrive en liste over ting jeg vil gjøre, kan jeg gå så langt at det aldri tar slutt. Men man skal være forsiktig med å være overambisiøs. Eller nei, scratch that: Man må ha et hint av realisme, mener jeg. Jeg ville aldri sagt at det går an å være altfor ambisiøs. 

38

Nå sitter jeg i klasserommet, og jobber ikke så altfor hardt med øvelse for eksamen. Klassen har den siste timen gått fra å være rundt 10 til rundt 15. Vi er egentlig 32 i klassen. En god 1/3 ligger med hodet ned og mentalt jobber med hangoveren fra rullingen i går kveld. Selv var jeg hjemme fra russegrillings ved midnatt, og hvis jeg er stuptrøtt etter en dyp 6 timers søvn, lurer jeg på hvordan de andre i det hele tatt klarte å sette foten på skolen i dag. Hadde det ikke vært for iskaffen jeg tok med hjemmefra, ville livet i dag vært annerledes.

Det har vel noe med at det er så mye annet enn bare russetiden for meg. På samme måte som jeg lurer på hvordan de klarer det, får jeg noen ganger det spørsmålet tilbake. "Hvordan klarer du å håndtere både russ, eksamen, YouTube-arbeid og ekstra eksamen?" Det er 38 dager igjen av videregående, og jeg står midt oppi alt. Jeg er ikke mest sliten etter den fysiske dansingen i går, men mer mentalt med hvor jeg må plassere energien min til enhver tid. Men jeg klager ikke: For er du sliten etter mye arbeid, vet du at du står på. Jeg ser på det som et vinnende resultat på at jeg gjør noe. Blir man aldri sliten, gjør man kanskje ikke nok?

Selv om jeg er sliten, er jeg glad. Er egentlig veldig takknemlig, rett og slett. Jeg har mye gode ting å reflektere rundt. Den forbaskede 3'eren på eksamen i fjor, ble erstattet med en 5'er på privatisteksamen i går. Den jeg nesten ikke klarte å sove på natten før. Også den nydelige følelsen av å ikke komme opp i nynorsk. Det var 14/32=7/16 sjanse for å komme opp. Oddsene er med meg, hehe...

Også leverte jeg de siste dokumentene i går for filmskolen i New York. Skal jeg seriøst bo i USA i sommeren? Tør nesten ikke å tenke på det før det skjer. Plutselig er det noe galt med visum. Eller så stenges skolen grunnet ran eller brann. Eller begge deler.

Også 10,000 abonnenter - what?! Et drømmende tall YouTube-kanalen nådde her om dagen. Og nå er det allerede 300 flere enn det igjen som har trykket på den røde knappen. Selvfølgelig går jo motivasjonen til topps.

Så det var en liten "akkurat nå"-øyeblikks-innlegg. Har ikke blogget på år og dag. Fokuset har jo vært mest på YouTube den siste tiden, men jeg liker å kunne skrive og dele det en gang i blant. Dele litt tanker og sånt. 

Veldig mye som skjer for tiden

Hei alle søte lesere. Wow, kan ikke tro at det er nesten en måned siden jeg har blogget sist. Det har bare skjedd så altfor mye i det siste. Dette har vært den mest crazye sommerferien noen sinne, og hvorfor vil dere få vite om snart. Kan nemlig ikke si noe ennå, men gleder meg til å fortelle dere alt! Også har jeg fokusert mye på YouTube-kanalen i det siste. Er veldig fornøyd med arbeidet der sålangt, og er så takknemlig for at så mange av dere har gitt positive tilbakemeldinger på videoene! Får så søte meldinger av dere på både Insta, YouTube osv, og det gjør dagen min så utrolig mye!

Jeg kommer med nyheten på bloggen så fort jeg kan. Har hatt veldig lite tid blogging ettersom jeg jobber hver dag hos Topp når jeg ikke er på ferie. Men håper alle har hatt en fantastisk sommer sålangt, nå er det jo under en uke igjen til skolestart for oss fleste! ♥

Her er oversikten over YouTube-videoene som har kommet ut siden sist.

The Fault In Our Stars

Heii dere. ♥ Nå er det altfor lenge siden sist! De siste dagene har det både være en lang og krevende fjelltur, også har jeg vært i Bergen i et par dager. På flyplassen i Bergen så jeg The Fault In Our Stars som lå og kalte på meg fra bokhandelen, så bestemte meg for å lese den siden alle sier at boken er så bra (og at den til og med er bedre enn filmen). Har begynt å lese litt, og åå jeg er allerede betatt. ♥

Ellers er det godt å komme tilbake til byen og tilbringe tid på Topp-kontoret. Trives bare mer og mer der for hver dag som går!

Har du lest boken? ♥

1. klasse av VGS - snart over?!

Det er siste mandagen i skoleuken av 1. klasse på VGS. Det har vært mest jobbing hos Topp i det siste og lite skole (ettersom det har vært veldig få skoledager i det siste). Vi har tre skoledager igjen av uken, og det føles veldig merkelig. For omtrent et år siden var jeg kjempespent på min første dag av VGS, og nå er det snart den siste dagen av 1. klasse. Wow, tiden går altfor fort.Etter å ha vært på Topp-kontoret i dag, tok Ingrid og jeg oss litt mat fra Subway før vi satte oss på Operaen og snakket om alt fra hvor fort året har gått og hvor mye som har skjedd, til hva framtiden kommer til å innebære. Jeg har så mange minner fra dette året, og iløpet av det skoleåret som har gått har jeg opplevd og lært så utrolig mye. Ikke bare om den verden rundt meg, men om meg selv og hvem jeg egentlig er. Har også fått venner for livet som jeg har blitt så utrolig glad i på noen få måneder.

Håper alle har hatt et supert skoleår som de er fornøyd med. ♥

Intervju med Gabrielle, festival og gamle venner

For en uke det har vært! Har så mye jeg vil fortelle dere, men ville bare samle alt i samme innlegg (kvalitet ovenfor kvantitet, ikke sant? hehe). Hvis du følger meg på instagram så har du kanskje fått med deg en del av det, men skal utdype alt litt mer her da hihi. ♥ Her er da ukens recap:

- I starten av uken kom Heine på besøk, og vi lagde et nytt cover! Vi hadde egentlig ingen planer om å lage cover til denne sangen, men Heine begynte å jamme litt på pianoet, og så tok jeg fram gitaren. Etter å ha øvd litt sammen bestemte vi oss for å legge ut en ny video. Videoen kan du se i innlegget under.

- Tirsdag hadde Imen bursdag, så noen venner og jeg lagde en surprise for henne! Overraskelsen gikk bedre enn forventet, og dagen sluttet med en herlig båttur og grilling.

- Onsdag skjedde det musikkgreier som jeg ikke er helt sikker på om jeg kan fortelle om ennå, hehe...

- Torsdag intervjuet Ingrid og jeg Gabrielle for Topp! Artikkelen kan du se påtopp.no.


Gjerne følg meg på insta: @mondelia

- Fredagen var det Youngwood-festivalen. Herlig med live musikk, venner og mat!

- Lørdagen møtte jeg igjen min kjære Sara! Vi tok en tur på Karl Johan siden det var markedsdag, og så endte vi opp med å spise pasta på Vapiano. ♥

- Etter det besøkte jeg en god gammel venn igjen hvor det var en liten grill-sammenkomst. Var kjempekoselig!

Den siste dagen i uken skal nok for det meste gå til rydding og vasking av rommet. Aaltfor lenge siden jeg har gjort det nå...

Hvordan har uken din vært? ♥

 

Do something nice for a stranger today

Da jeg var på vei hjem i dag, så jeg en mann som sto og malte et gjerde. Han sto i full kjeledress og det var minst 25 grader ute. Jeg syntes utrolig synd på han, så da fikk jeg en liten plan! Jeg gikk hjem, tok en kroneis fra fryseren og fyllte opp en flakse vann. Deretter gikk jeg ut igjen og bort til han. Han lurte selvfølgelig på hva det var jeg kom for å snakke med han om, helt til...

- Hei, vil du ha is og vann?

- Ooo, er det gratis?

- Ja, selvfølgelig!

- Åh, tusen takk!

Først ble jeg så utrolig glad inni meg selvfølgelig, ettersom han så så takknemlig ut. Men så tenkte jeg på spørsmålet hans... "Er det gratis?" I dag er det så uvanlig å gjøre en liten snill ting for fremmede at man lurer på om det skal ligge noe bak det om noen spør deg. Jeg håper med dette, at jeg har klart å inspirere akkurat deg til å gjøre noe hyggelig for noen i dag, og så ofte du kan i framtiden. Og det er så enkelt! Be the change you wish to see in this world. ♥

Gjerne fortell om en god gjerning du gjorde, enten den var liten eller stor! ♥

Way too stressed out

I dag kunne jeg ha vært en smule mer opplagt for å si det sånn. Etter å ha klart å dratt meg selv sakte, men sikkert ut av sengen og slenge på seg litt mascara, var det på'n igjen med ny skoleuke. Heldigvis var det sol og varmt vær som klarte å holde en del av humøret oppe. På skolen måtte jeg forte meg å redigere ferdig til filmprosjektet, før det var videre til Topp sine kontorer. Er så altfor stresset med tanken på matteprøve i morgen, og naturfagsprøve dagen etter der igjen. Må rekke å øve mer før jeg har sangtime straks. Haha, en stressende hverdag for å si det sånn... Gleder meg altfor mye til sommerferie nå!
Topp fra Primark. Åå savner London, sommerferie... og alt som er.

Kom nettopp på at jeg må redigere ferdig en video til OurDailyChannel i morgen også... Hvor ble barndommen av folkens? Må begynne å bli flinkere på å prioritere dagene bedre, sånn at det ikke alt kommer på en gang.

Hvordan har deres start på uken vært? ♥

Outfit and Happiness

Livet er så herlig for tiden! Det er sol og varme, det å jobbe hos Topp er helt topp (hehe tok dere den?), og jeg fikk søren meg tilbake matteprøven... med karakter 6 (say WHUUT). Virkelig første gangen jeg har fått en %$#& 6'er på en %#$# matteprøve. Det er et spesielt forhold mellom meg og sannsynlighet (altså matte-sannsynlighet)... Og jeg vet ikke hva det er.

Så her er dagens outfit folkens. Neste gang skal jeg rydde litt før dere kommer på besøk igjen. Jeg lover.Skjorte og singlet fra Saints & Mortals, leggings fra H&M, smykke fra Accesorize.  Jeg bør kanskje slutte å bruke skjorten og singletten for samme antrekk så ofte, men synes de passer så godt sammen, hihi.

Så tar vi en Miley.

Men jeg gjør det ikke like bra som henne så jeg striker heller en typisk Tina-pose.Nå er jeg i et altfor tullete humør. Jeg trenger å få i meg noe. Og med det som jeg mener jeg mat (som dere sikkert skjønte). Okei ja lol vi blogges! Har det begynt å bli mye sol hvor du bor? ♥

Crazy days, but I love it

Heii alle sammen, og god mandag! Jeg skulle egentlig oppdatere på 17. mai med masse bilder og greier, men kom hjem senere enn forventet, også venter jeg på bildene fra en viss venninne *kremt Katja*. Selv om jeg hadde planlagt så og si hele 17.mai dagen, ble det veldig mye uforventede ting som skjedde denne dagen. Men det var så koselig! Fikk både møte gamle venner, og bli kjent med masse nye herlige folk.

I går så jeg The Amazing Spider Man 2 med Deka og Imen, elsket flmen! Litt irriterende slutt, men jaja.  Og i dag jobbet Ingrid og jeg vår 2. dag hos Topp! Kan ikke si nok hvor koselig redaksjonen er, føler meg så utrolig heldig som får jobbe med dem! Også var det jo litt ekstra stas da redaktøren tok bilde av oss til instagrammen deres, hehe... ♥

Vi fikk postet masse artikler i dag, og i morgen skal vi ha et møte om hvordan det blir framover med planlegging osv. Gleder meg! ♥

Flere som har sine hektiske dager for tiden? ♥

Baking fun

ENDELIG FREDAG. I dag har vi fått tatt de første opptakene til et filmprosjekt vi har på skolen for tiden. Ble ferdig med alle de scenene jeg spiller i, så nå var det stresset borte - phew. Ellers sitter jeg nå som et gira barn på julaften og venter på 17. mai i morgen. Blir så koselig med blant annet frokost sammen med venninnegjengen. ♥ Ingrid og jeg startet i dag på bringebærpaien som skal serveres i morgen. Heldigvis er Ingrid en av de  bedre til å bake, så da slipper jeg å brenne ned kjøkkenet.


Ja, bilder lyver. Jeg prøver å se smart ut med bakeutstyret, men som dere skjønner så jeg har jeg såvidt peiling på det. Jaja, jeg prøver! ♥

Ingrid hadde en supr idè om å legge ut oppskriften på topp.no, så da måtte vi selvfølgelig ta litt bilder, hehe. Håper alle får en strålende 17. mai i morgen!

Hva er dine planer for 17. mai? 

Cheerios and berries

Hey søte. Hvordan har dere det? I dag var det en stoor greie ang. skriftlig eksamen om man kom opp eller ikke. Folk nedspammet snapchat og face, haha. Noen var fornøyde, mens andre... Ikke fyllt så fornøyde. Det var fyllt av klemmer og gladhyling i klasserommet i dag da ingen ble trukket opp. Deilig å være ferdig med matteprøve og gym, og alt det harde av skoleuken. Var herlig å komme hjem og lage seg en en god ettermiddags-lunsj. ♥ 

Havre-cheerios, blåbær og bringebær. ♥ Sunt og godt, enkelt og raskt å lage!Er litt gira på å bli ferdig med skoleuken nå, sånn at 17. mai kan komme. Nasjonaldagen er så herlig med å spise all isen man klarer, se på skolebarn som vifter med flagg og løper etter russ for å få tak i russekort, og feire dagen med sine nærmeste av venner og familie. ♥ Noen som kom opp i skriftlig eksamen i dag? Flere som gleder seg til 17. mai?

Messy braid + med i topp!

Hei søte! Beklager dårlig blogging i det siste, men det skjer så mye hele tiden. Var en koselig langhelg med å bl.a. overnatte hos Imen sammen med Sara som jeg ikke har sett i hele år. Vi så bl.a. Mean Girls som feiret ti år forje uke, woho. I dag var det tilbake på skolebenken, og vi har planlagt skrekkfilm-prosjekt som skal gjøres på hyttetur den uken. Det blir spennende å se hva alle gruppene kommer opp med, hehe.

Også tok jeg noen halvveis antrekksbilder da jeg kom hjem (blir vel mer håfrisyre+overdels-antrekk). Rocker den rufsete sidefletten for tiden som Imen lærte meg, hihi.
Varm drikke ♥

Og se hva jeg fikk i posten her om dagen! Den nye utgaven av Topp inneholder alt om den reisen jeg var med på i Februar, wiii!


Det er fire hele sider fra reisen, awesoome. Litt morsomt å bilde av seg der da, hehe.

Nå er det bare 1 uke igjen til noe som jeg gleder meg så utrolig mye å fortelle dere om!

Hvordan har mandagen deres vært? ♥

Brooklyn TeaDagen i dag startet med muntlig prøve i engelsk. Den foregikk i kun 10 minutter før jeg hadde resten av dagen fri. Belønte meg selv med en powernap, to episoder av Sex And The City og en kopp te. Fått en ny favoritt: en med smak av kanel og eple, mm. Anbefaler den til alle te-elskere der ute. ♥ Straks skal jeg ut for å se Divergent sammen med noen venninner. Noen som har sett den?

Ha en fin ondsag videre. ♥

Because I need help

Hei alle søte! Tusen takk for de søte kommentarene på forje video :-) Blir like glad hver gang!

Jeg trenger da deres hjelp... Jeg er med i en musikk-konkurranse, og den med flest stemmer går direkte til finalen og får opptre med tre andre finalister! 

Det hadde betydd så utrolig mye for meg om dere kunne ha gitt en stemme ved å trykke "Liker " under Mondelia-videoen HER , fristen går allerede ut i morgen så det hadde betydd kjempemasse!

Let's get away for awhileSøte Bea!


En god påskefrokost i dag. ♥

Hei alle sammen! Denne helgen har jeg tilbringet i Tønsberg sammen med familien og Bea. Var litt i byen, på stranden, møtte noen gamle venner osv. Alltid like koselig å være tilbake i hjembyen! Siden vi først hadde kommet oss litt vekk fra storbyen, jobbet vi litt mer med et nytt prosjekt også. Nå må jeg tilbringe den siste tiden jeg har igjen av ferien ved å skrive ferdig naturfagoppgaven. Håper alle nyter den siste tiden av påsken. ♥

TGIF

Whuut, allerede fredag? Påskeferien har gått fooort. I går fikk jeg se min kjære Kamilla igjen som jeg ikke hadde sett på for altfor lenge. Vi tok oss en kaffe/frappe på Waynes, og ble sittende der i godt over 4 timer med å bare prate om alt mulig rart som har skjedd i det siste. Nå er det forresten bare 3 dager igjen til "Tonight" kommer ut, wææ! 

Her er forresten den nyeste episoden av UpCloseTV:

Nå skal jeg ta meg en kjapp tur ut før to venninner kommer over for danseøving. Blir koselig ettersom jeg pleide å danse mye med en av dem på ungdomskolen. Gleder meg til å få i gang skikkelig dansetrening igjen nå!

Hvordan har deres ferie vært sålangt? ♥

Youtubers reunion

Heii ♥ I går tilbringet jeg dagen med noen utrolig herlige youtubere, både med de jeg møtte forje gang, og noen fler. Fikk endelig møtt Stine og Emilie, så det var veldig koselig. ♥ Vi var blant annet på åpningen av Brandy Melville, og så brukte vi alle litt for mye tid inne på Inglot, hehe... 


Oscar selfiee.

Hva har dere gjort denne helgen da? ♥

Påskeferien er i gang

Wohoo, endelig påskeferie! Straks skal jeg ut for å feire Bea sin bursdag. En jentegjeng på spa med mat, musikk, og lakke negler? Ikke en dårlig start på ferien for å si det sånn! Kan ikke akkurat klage på skoledagen som bl.a. inneholdt pizza og bowling med klassen. Men må nok sitte en del i ferien med en særoppgave i naturfag. Skummelt med tanken på avgangskarakterer. Man merker at VGS er så mye mer seriøst enn det skole pleide å være.Håper alle får en strålende påske! Har dere noen spesielle planer i ferien? ♥

Life is short - embrace it ♥

Før 2014 begynte, bestemte jeg meg for at dette året skulle jeg gjøre så mye som mulig. Det er en av grunnene til at jeg søkte på å dra på utveksling i VG2. Her om dagen fikk jeg en melding fra en gammel venn, om at hun hadde lest bloggen min og sa at jeg drev på med så mye morsomt for tiden. Da var da det slo meg: Jeg har det jo så bra her! Det å leve livet fullt ut og gjøre ting jeg vil, er det jeg gjør akkurat nå. Har bl.a. endelig begynt å ta sangtimer, har en sang som kommer ut på iTunes, trives utrolig bra på skolen osv. Lagde en del nyttårsforsett for i år, og har allerede krysset av masse på listen - og vi er bare i April! Så nå som jeg har så mange prosjekter og ting på gang, valgte jeg å bli i kjære Oslo neste år også. Er så mange muligheter som har oppstått, og sålenge jeg driver på med ting jeg elsker å gjøre og har gode mennesker rundt meg - så føler jeg at det er det samme hvor jeg befinner meg i verden.Trives veldig bra akkurat her og nå. :-) Gleder meg til å fortsette å blogge om alt det morsomme som skjer!

Nå er det en god stund siden jeg lagde et ordentlig blogginnlegg om hva som skjer for tiden. Har for det meste fokusert på youtube, musikken osv + noe spennende jeg skal fortelle dere, hehe. Når vi først snakker gøy... Så ble det for meste øving til teoriprøve i gym i går. Kjempegøy.

Må forresten bare legge til dette: Bea og jeg sang litt av et cover fra en sang av The United, som vi hadde øvd på i 1 dag pga en konkurranse. Litt senere tvitrer The United dette...


                       "well done" omg.

Håper alle har en strålende dag, og at du gjør mest mulig ut av de dagene du har.  ♥  Life is short - embrace it! Gjerne fortell meg i kommentarfeltet om noe gøy du har holdt på med i det siste! ♥

Dåp og opptreden

Heisann! Kom nettopp hjem fra verdens koseligste dåpfeiring. Fikk snakket med mange hyggelige mennesker, og i tillegg fikk jeg opptre med gitar og sang, som var kjempemoro! ♥ Forresten... Tusen takk for over 300 subscribers på youtube! ♥ Har laget Giveaway-video, den kommer mest sannsynlig i morgen!

Hvordan har deres søndag vært? ♥

Chubby bunny?!

Tror jeg aldri har ledd så mye på én dag. Noen venninner og jeg spilte inn the Chubby Bunny challenge i dag.  Haha, tro meg: Denne videoen kan dere glede dere til..
Alt er virkelig bare galt på disse bildene.

Har du prøvd "The chubby bunny challenge" før?

the best way to start the day is a good breakfast//canon eos 700D, redigert i Fotor

Hei søte. ♥ Har dere hatt en fin morgen? Jeg startet dagen med å lage en ikke så altfor verst frokost til familien. Rundstykker, eggerøre, agurk, bacon og ferskpresset appelsinjuice slår aldri feil. ♥ Nå må jeg straks gjøre meg klar til familiebursdag. Min kjære kusine har fyllt 20 år allerede, fy som tiden flyr.

Dine planer for dagen? ♥

Jentekveld og første youtuber-møte

Sålangt har dette vært en veldig bra helg, og den er fortsatt ikke over! I går kveld var vi på klassefest med alle jentene, det var så utrolig koselig! Alle hadde tatt meg seg litt mat hver, så ble skikkelig tapaskveld. Ingrid og jeg lagde grillspyd, og dere skulle sett oss da vi prøvde å kutte opp en ananas... Etter den (suksessfulle) jentekvelden, overnattet jeg hos Ingrid. ♥


Creds til Katja som tok bilde.
 

Så skjedde det noe veldig spennende i dag. Jeg møtte noen av youtuber-vennene mine for første gang, nemlig Tuva, Elisabeth og Hedvig! Det var så rart å møte noen du har snakket med i flere måneder, men aldri møtt før. Vi fikk laget masse videoer, og en av dem inkluderte at vi skulle falle foran masse mennesker mange ganger rundt butikkene på Sandvika Storsenter. Youtubere as...


Nå må jeg komme meg tilbake til familieselskapet. Sosial helg, ja.

Hvordan har deres helg vært? ♥

kreative dager

I går og i dag har vært to veldig kreative dager. Etter skolen i går kom Heine inn med toget. Jeg fikk intervjuet han til en journalistikk-oppgave vi har på skolen, og deretter øvet vi med en ny sang og spilte inn video. I dag har Bea og jeg jobbet med videoeffekter og spilt inn noe greier, mens vi redigerte og deretter skrev og holdte på med en ny sang, lagde melodi osv. ♥

Noen screenshots fra videoer som har blitt laget de to siste dagene. Alt blir postet etterhvert. ;-)

Visste dere at det var national pancake day i dag forresten? Bea og jeg måtte selvfølgelig ta oss en liten pause i dag med å lage pannekaker med krem og blåbærsyltetøy. Mmm, skikkelig kaloribombe. ♥

Hvordan har uken deres vært så langt? ♥

hår tutorial, vlog osv

Hey peeps! Hvordan går det? Kofferten kom i går kveld, så da kan jeg endelig få laget innkjøpsvideo fra USA! Tenker å spille den inn i morgen og poste den så snart som mulig. ;-) Også skal jeg selvfølgelig få laget de siste delene fra turen. Haha gud har for mye å gjøre as. Neeida bare fint å ha mye å gjøre (bare jeg som synes det? lol). Anyway. Nå har jeg litt forskjellige ting å vise/snakke/you name it.

Først... Ja, her er en tutorial video fra i går som jeg la ut på ODC. Vi har nemlig Disney-uke på ODC så da valgte jeg å vise dere en enkel minnie mus-hårfrisyre. :-) 

Også la jeg ut en vlog i dag fra skolen...

To videoer på en dag er vel ikke verst, eller hva? Hehe.

Også må jeg selvfølgelig skryte av min kjære venn Heine. Han har nemlig blitt intervjuet til Byavisen. Er så utrolig stolt over hvor langt han har kommet! Ble også overrasket ove å se på bilde og tekst om meg der! Det han sa varmet veldig, hihi. Jeg ringte han og da han sa hvordan jeg inspirerte han, måtte jeg si at det er faktisk HAN som inspirer MEG fordi han følger drømmene sine, bryr seg ikke om hva andre sier og tror på seg selv! Stå på, Heine!


Hvis dere vil lese hele intervjuet hans, trykkk under her, bla til side 12 og zoom in. :-)

Håper alle har en awesome onsdag videre!

Oppdatering fra Hollywood

Hei dere! Bildeopplasteren funker fortsatt ikke. En leser ga en tilbakemelding på at det var uansett bedre med et langt innlegg med masse bilder, enn bare små-innlegg. Så derfor har jeg bestemt meg for å ta av meg bloggingen når jeg kommer hjem. Det er egentlig like greit for meg også, for da trenger jeg kun å fokusere på å oppleve mest mulig her nå.

Hvis dere vil følge med på turen min likevel, så poster jeg et par bilder om dagen fra California på instagrammen min (@mondelia). Det er bare å følge med der! Dere kan også følge med på Topp sin instagram (@toppmagasin), hvor de poster bilder gjennom turen. :-)

Da snakkes vi når vi kommer hjem!

Ankommet Los Angeles!

Har såvidt sovet på over 24 timer, men jeg er så gira og glad at jeg bryr meg ikke om de rødsprengte øynene mine i dette øyeblikket. Jeg har da ANKOMMET LOS ANGELES! Flyreisen er den lengste flyturen jeg noen gang har tatt, men jeg visste at alt var vedt det i det jeg satt foten ned på californisk jord. Satt mellom to hyggelige damer på flyet. En asiater fra Sverige som jeg snakket med engelsk/svensk/norsk med (flaut sa jeg skjønte mer engelsk enn svensk), og eb annen tysk dame.

Men så om Los Angeles da folkens! Det er over 20 grader, og det er en så herlig temperatur! Ikke for varmt, og ikke for kaldt. :-) Heldigvis tok jeg med badetøy i siste liten i tilfelle, og de har et utrolig fint basseng ute her på hotellet! Verdens søteste hotell btw. Det som er rart er at vinduene på rommet kan ikke åpnes, men de har air condition da, selv om jeg nå sitter og sluker i meg rosa lemonade.


Har selvfølgelig allerede tatt noen bilder, men det er mange flere å komme med! Problemet er at bildeopplasteren på iPaden ikke vil funke, så jeg lurer på om jeg heller bør oppdatere bloggen med masse bilder når jeg kommer hjem? Eller?

Har nettopp spist middag med de andre i Topp-gruppen. Gleder meg til å dele mer med dere! Og tusen takk for alle "god tur"-hilsene deres, det varmer!

Les mer i arkivet » April 2018 » Januar 2018 » Juli 2017
+ legg meg til som venn

Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!