hits

Julegave-tips til venninner i siste liten (VIDEO)

VLOG: Biltur og filme med YouTubere

Oppdatering på framtidsplanene

Heyy fine! 

Sist gang jeg snakket om framtidsplanene, fortalte jeg dere om søknaden min til et universitet i New York. Jeg har alltid vært gira på å studere/bo i utlandet, og bestemte meg for å bare hoppe i det. Men så viste det seg at jeg manglet et par ting for søknaden, og da det kom i kræsj med alt stresset med å få gode karakterer siste året av VGS, YouTube-kanalen min, UpCloseTV ++ følte jeg på meg at det ikke var det jeg ville akkurat nå. Selvfølgelig VIL jeg til New York, men å tilbringe mine 4 neste år der med høye studieutgifter og diverse ting fordi jeg er "redd" for å ikke oppleve ting i utlandet, følte jeg ble litt feil.

Men det å jobbe og reise utenlands er langt ifra slettet fra tankene! Drømmen siden ungdomsskolen var jo filmskole (USC) i Los Angeles, men flere ting endret barndoms-drømmeskolen. Bl.a.: Etter å ha hatt praksisplass i Topp ble jeg mer interessert i journalistikk, den norske YouTube-kanalen begynte å komme seg, og jeg begynte å tenke "Bør jeg velge film som en utdanning?". Jeg begynte å tenke på å ha en utdanning hvor jeg lærer noe jeg ikke kan lære utenfor skolebenken, ettersom jeg faktisk ser på studier som jus og økonomi som noe spennende. Og det bør jeg vel ta utnytte av, eller? Anyways! Jeg tror det å satse på UpCloseTV de kommende årene + starte med et annet kult prosjekt (som jeg kom på i går faktisk!) kan gi meg kontakter innenfor bransjen i utlandet også. Som da naturligvis kan føre til litt reiser dit... :)

I det siste har det vært mye stress med dette av forbedring av karakterer, hvor jeg skal komme inn ++, ettersom framtidsplanene ble litt forandret i siste liten. Slik ser min foreløpige plan ut:

1. Gjøre så godt jeg kan på VGS siste halvår (bare et halvt år igjen??!)

2. Fortsette å satse på den norske YouTube-kanalen

3. Tilbringe sommeren på reise (film-kurs i USA...? ;) )

Etter sommeren 2016...

4. Studere økonomi på BI

5. Satse på UpCloseTV for fullt

6. Begynne på mitt nye, hemmelige prosjekt... ;)

Dere aner ikke hvor mye jeg gleder meg til å avsløre punkt 6. Og det kommer jeg nok ikke til å avsløre før sommeren, hehe... Etter jeg er ferdig med å studere, vil jeg også prøve å komme meg gradvis tilbake i regissør-stolen. Men herregud da: Alt kan skje! Man kan jo ikke planlegge alt fra punkt til prikke fram i tid, heller... :) Er du like glad i å legge framtidsplaner som meg? Eller er det bare jeg som er gal? Hehe..

JULEGIVEAWAY! (H&M, The Body Shop, Personlig Almanakk++)

Regler:

1. Abonnere på YouTube-kanalen min HER.

2. Følge meg på insta: @mondelia

3. Tagge 2 venner i insta-bildet som jeg har lagt ut i anledning med konkurransen. :-)

Skynd deg - jeg trekker vinneren allerede 11. desember!

Jeg blir sminket av Celina og Agnes

For en stund siden besøkte jeg Celina Karine og Agnes Lovise sitt studio for å være med i en av deres episoder for "YouTuber MakeOvers"! Utrolig dyktige, flinke jenter som fortjener så mye ros for alt arbeidet de gjør.

Videoen kan dere se under her:

Jeg lagde også en video med dem og Emma Bråthen for min egen kanal, som du finner under her:

 

Hvordan synes dere sminkelooken ble? :D

En ny start (Ferdig som blogger hos Topp)

Hei dere!

Wow... Det er rart å være tilbake her. Etter over et år som blogger hos Topp (eller ToppGirl, som det heter nå) er reisen over. Jeg skrev et lengre forklaringsinnlegg på den bloggen om nedleggelsen, men bloggen sto oppe kun et godt, par timer før alt ble lagt ned, så var ikke så mange som fikk med seg hva som skjedde.

For å si det kort: Det var en veldig gjensidig avgjørelse. Det er ingen hemmelighet at blader ikke selger like godt lenger, og for min del ble det litt vanskelig til tider å blande både Topp-bloggen og YouTube. 

Planen min nå var egentlig å hoppe over på et helt eget domene, men jeg merker at jeg savner å blogge på blogg.no. Er fortsatt litt i den usikre fasen der, men skal jeg sette opp en skikkelig blogg på eget domene, må jeg få ordnet litt ting først. Skjer veldig mye for tiden, både for min egen YouTube-kanal, jobb, UpCloseTV og på skole-fronten. Det er bare omtrent et halvt år igjen av VGS (Hvordan er det allerede Desember?!), og jeg må gjøre så godt jeg kan her. :) Foreløpig kommer jeg til å bruke dette som blogg hvor jeg legger ut videoene mine + hvis jeg bare føler for å skrive litt tanker, eller ta antrekksbilder.

Så... I'm back! 

Noen av mine siste videoer:  

Les mer i arkivet » April 2018 » Januar 2018 » Juli 2017
+ legg meg til som venn

Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!