hits

Birthday gurl

Hei folkens! Denne uken fyllte jeg 17, og i helgen hadde jeg bursdagsfeiring! Elsker å kunne leke seg litt ekstra med sminke og antrekk. Har laget et lite inspo-board på SOBAZAAR, som er et sosialt nettverk hvor man kan "love" forskjellige plagg, og hvis man finner noe man liker - kan man også kjøpe det rett fra appen! Jeg har vært så heldig å få være en del av dette nye fenomenet ved å være en YouTuber-representant for appen. Hvor lenge får vi se på, men har hvertfall blitt litt hektet på appen allerede!

Her er et bursdagsantrekk-inspirert antrekk jeg satte sammen på appen. Hva synes dere?

Følg meg gjerne i SOBAZAAR her!

// i samarbeid med SoBazaar

Hvordan style dine naturlige krøller for sommeren

Jeg elsker krøllene mine - men de kan bli et eneste stort rot til tider, og det blir veldig lett flokete. Opptil flere ganger velger jeg bare å rette det fordi det gjør hårdagen min så mye bedre, rett og slett jeg ikke hadde funnet en bra måte å style krøllene mine på og få de til å se definerte ut.

Her om dagen stakk jeg en tur innom H&M, og fant et hårprodukt for de som naturlig har "messy hair". Jeg bestemte meg for å gi det en sjanse. Første gangen tok jeg altfor mye i og gredde det ikke gjennom håret, så det kjentes utrolig fettete ut. Men i dag prøvde jeg å ta veldig lite om gangen, gre det jevnlig ut gjennom håret, og ta litt hårolje i på slutten. Funket kjempebra, og jeg er mye mer fornøyd med håret mitt og de naturlige krøllene! Hårkremen heter "Messy Stuff" og er fra merket Urban. Produktet kan kjøpes på H&M.


Måtte gjøre bildene litt ekstra lyse for å få større kontrast mellom håret og toppen. :-)

Så hvis du sliter med det samme, ville jeg anbefale å prøve denne måten. Gjerne test ut med litt forskjellig type hårprodukter og se hva som passer best for deg.

Noen som kanskje finner dette hjelpsomt? ♥

Time to makeup


canon eos 700D // redigert i photoscape og picmonkey

God morgen alle sammen! Okei, kan vel ikke akkurat kalle det morgen nå, men... I går ble endelig mattetentamen unnagjort. Gud, så deilig det er å være ferdig med den! I dag morges var det utrolig deilig å bare ta det helt med ro med en god frokost, varm dusj og så sminke seg og snakke med Isabel over skype. Har også fått spilt inn video i dag. :-) I kveld skal jeg på jentekveld, så da blir det vel mer bloggings. 

Hva skal dere i dag? ♥

Lovely Rose lipstick

Heii dere. Hadde lyst til å vise dere favorittleppestiften min som jeg bruker mest for tiden!


Det er fargen 03 Lovely Rose som jeg kjøpte på Loreal-butikken på Karl Johan her om dagen. Spurte om hjelp i butikken om en fin farge som kunne passe, så sa hun at etter måten jeg sminket meg, hudtone osv så kunne denne være fin. Synes fargen er kjempesøt!

Hva er din favoritt-leppestift?

Maybelline Gel Eyeliner

Her om dagen bestemte en venninne og jeg oss for å prøve ut Maybelline Gel Eyeliner. Har hørt en del bra om den, og ettersom jeg nettopp har brukt opp min kjære IsaDora eyeliner, tenkte jeg at jeg ville prøve ut en ny en. Har ikke prøvd ut gel eyeliner så mye før og er mest vant med vanlig liquid eyeliner, men denne var utrolig herlig å påføre på, den sitter bra og har ikke den grå fargen som mange eyelinere får etter kort tid. Min nye favoritt! Du får i tillegg med en kost som du bruker til eyelineren.
Pris: 129 kr

Man trenger heller ikke å ta på mye om gangen for å få et fint resultat, noe som jeg også synes er en bra egenskap.

Prøvd ut denne før?

Dream outfit - Cute and outgoing

Cute and outgoing

Lekte meg litt på polyvore.com. Ååh har så lyst på alt sammen! Plaggene er listet nedenfor. :-)

 

Hot pink shirt
34 NOK - karmaclothing.co.uk

RED Valentino high waisted short skirt

1.625 NOK - harrods.com

GUESS by Marciano white clutch
775 NOK - guessbymarciano.guess.com

Erica Anenberg bracelet ring
365 NOK - maxandchloe.comHva synes du? Er dette noe du ville ha gått med?
Les mer i arkivet » April 2018 » Januar 2018 » Juli 2017
+ legg meg til som venn

Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!