hits

VIDEO: Oppdaterer garderoben for høst/vinter! ♥

Klærne er sponset av Junkyard. Linkene under er affilate-linker. :) 

Jakke Cozy: http://tracking.junkyard.com/SHy3
Genser Short Interlock: http://tracking.junkyard.com/SHy5
Genser Carla: http://tracking.junkyard.com/SHy7
Tshirt Boyfriend: http://tracking.junkyard.com/SHy9
Genser Maxi: http://tracking.junkyard.com/SHyB
Lue Cheap: http://tracking.junkyard.com/SHyD
Hoodie Cropped: http://tracking.junkyard.com/SHyF

Julegave-tips til venninner i siste liten (VIDEO)

Jeg blir sminket av Celina og Agnes

For en stund siden besøkte jeg Celina Karine og Agnes Lovise sitt studio for å være med i en av deres episoder for "YouTuber MakeOvers"! Utrolig dyktige, flinke jenter som fortjener så mye ros for alt arbeidet de gjør.

Videoen kan dere se under her:

Jeg lagde også en video med dem og Emma Bråthen for min egen kanal, som du finner under her:

 

Hvordan synes dere sminkelooken ble? :D

En ny start (Ferdig som blogger hos Topp)

Hei dere!

Wow... Det er rart å være tilbake her. Etter over et år som blogger hos Topp (eller ToppGirl, som det heter nå) er reisen over. Jeg skrev et lengre forklaringsinnlegg på den bloggen om nedleggelsen, men bloggen sto oppe kun et godt, par timer før alt ble lagt ned, så var ikke så mange som fikk med seg hva som skjedde.

For å si det kort: Det var en veldig gjensidig avgjørelse. Det er ingen hemmelighet at blader ikke selger like godt lenger, og for min del ble det litt vanskelig til tider å blande både Topp-bloggen og YouTube. 

Planen min nå var egentlig å hoppe over på et helt eget domene, men jeg merker at jeg savner å blogge på blogg.no. Er fortsatt litt i den usikre fasen der, men skal jeg sette opp en skikkelig blogg på eget domene, må jeg få ordnet litt ting først. Skjer veldig mye for tiden, både for min egen YouTube-kanal, jobb, UpCloseTV og på skole-fronten. Det er bare omtrent et halvt år igjen av VGS (Hvordan er det allerede Desember?!), og jeg må gjøre så godt jeg kan her. :) Foreløpig kommer jeg til å bruke dette som blogg hvor jeg legger ut videoene mine + hvis jeg bare føler for å skrive litt tanker, eller ta antrekksbilder.

Så... I'm back! 

Noen av mine siste videoer:  

Mine høst-favoritter for 2015 (VIDEO)

Selv om favoritt-tiden min på året i Norge er når det begynner sakte, men sikkert å nærme seg sommer, så er jeg en sucker for fine høstfarger! Sminke og mote er ingen unntak ? så her får dere mine favoritter for året! Har du en høst-favoritt for dette året? :D

Naturlig sommer-sminke på 5 min (VIDEO)

Hei dere!

Wow, denne bloggen har jeg ikke postet noe på en ganske lang stund nå... Mitt siste innlegg handlet jo om at jeg ble blogger for magasinet Topp (som nå kaller seg ToppGirl).  Grunnen til at jeg poster innlegg nå her igjen er fordi jeg har den siste tiden laget en del videoer som jeg har lyst til å dele på denne bloggen! Jeg har jo satset veldig mye på YouTube i det siste, og er superglad for å ha blitt med i YouTube-nettverket Nordic Screens.

Derfor starter jeg da med en video som passer bra for sesongen, nemlig glad og naturlig sminkelook på under 5 min! 

Hva synes du om videoen? Bør jeg fortsette å poste videoene mine her? ♥

NYHET: TOPP sin nye blogger?!

ENDELIG kan jeg fortelle dere den store nyheten som jeg har ventet på å få fortelle dere i flere måneder! Fra nå av skal jeg blogge på toppmondelia.no, ettersom jeg har vært så heldig å få æren av å bli Topp sin første offisielle blogger!

 

Jeg forklarer så og si det meste i videoen under her :-)

Håper dere vil følge med på bloggingen min videre på den nye bloggen!

VIDEO: Bli klar med meg til "The Hit"!

Her viser jeg hvordan jeg gjorde meg klar til Nrk-programmet "The Hit" av sminke, hår og antrekk. Håper dere liker den! Gjerne abonner til YouTube-kanalen min for oppdateringer med en gang det er ny video hver uke! :-)

Sminke, hår og antrekk for flyreise! (video)

Hva synes dere om videoen? Bør jeg lage flere slike videoer? ♥

Sminkerutine for sommeren (video)

Denne uken har vi sommer-rutine som tema på OurDailyChannel, og da valgte jeg å vise min sminkerutine for denne sommeren. Håper dere liker videoen! 

Hva synes du? ♥

Hvordan fikk jeg praksisplass i Topp?

Her er den første episoden av #SpørMondelia-videoen, hvor jeg blant annet svarer på hvordan jeg fikk praksisplass i Topp. Tusen takk for spørsmålene deres! Hvis dere har noen flere spørsmål er det bare å bruke hashtaggen #SpørMondelia i kommentarfeltet og stille spørsmålet deres!

Video fra VG-lista

Hei alle sammen! Kom nettopp hjem fra en herlig hyttetur med en av mine kjære barndomsvenner. Litt deilig å komme seg vekk fra alt stresset en gang i blant. :-) Nå er det en liten stund siden jeg har blogget. Ser mer på blogging nå som noe jeg gjør når jeg har litt ekstra tid til det, men setter veldig pris på dere som fortsatt stikker innom her!

Den siste helgen har vært mye av konserter: først VG-lista på fredag (hvor det ble hele 9 timer i kø), og Cody Simpson-konserten dagen etter. Før Cody-konserten var det Youtuber-meetup, og verdens søteste seer kom bort! Var også kjempehyggelig å treffe både gamle youtuber-venner, og treffe nye. Dette var det første youtuber-møtet jeg hadde vært på som både inneholdt både gutter og jenter - så det var jo koselig! Skal legge ut en vlog fra det senere. :-)

Fikk jo filmet en del på VG-lista da, så her har dere en film fra det! Morsomt at videoen allerede har fått over 6000 visninger på bare et par dager, haha.

Forresten, Isac Elliot postet artikkelen min fra topp.no på twitteren hans! Det var jo litt morsomt, hehe... Små gleder i hverdagen! ♥♥ Ellers har dagene mine gått til å jobbe mye for Topp-redaksjonen. Trives fortsatt kjempebra der, og nå er det ikke lenge til nummeret med den første saken Ingrid og jeg har skrevet for Topp-bladet kommer ut!

Var du på VG-lista?

The Summer Tag (video)

Hva er din must-haves for sommeren? ♥

Slik vasker jeg sminkekoster (video)

Håper dere liker videoen, og at den kommer til nytte for noen av dere! ♥ 

Hva synes du om videoen?

Mine Mai-favoritter (video)

Kom helt på at jeg hadde glemt å poste Mai-favorittene mine på bloggen! Håper dere liker den!

Har du et favoritt-produkt fra måneden som har gått?

 


Hvis dere har noen spørsmål til #SpørMondelia-episoden er det bare å komme med spørsmål! Husk å skrive #SpørMondelia i kommentaren! :-)

Hva har jeg i skolesekken? (VIDEO)

Video: Min opptreden av "Tonight"

Her er det en lang bak scenen video som inkluderer noen småklipp fra andres opptredener, også får dere se hele opptreden min. All filming og redigerings-creds går til Beatriz Neves!

Min morgen rutine

Bak scenen av Tonight

I dag var siste innspillingsdag av Tonight! Har vært kjempegøy å holde på med prosjektet. En stor takk til alle som har hjulpet til med på den! Vi har også redigert ferdig musikkvideoen, og den kommer ut senest i morgen. :-) Her er en liten bak scenen-video for dere!

Han trodde faren var en taper.

Der tok han feil.

Get To Know Me Tag (video)

Februar/Mars favoritter (video)

Hva synes du om favorittene? 

The Chubby Bunny Challenge

Her er den folkens! Håper dere får dere en god latter sånn som vi gjorde! :-)

Skal vi lage flere challenger? Lik gjerne innlegget!


Natt til 17. og Miley Cyrus spytter på fans?!

Min sminkerutine (video)

Hva synes dere om videoen? ♥

Magcon gutta til Norge og Miley's tunge saksøkt?!

Prank call: Jeg er gravid (video)

Spilte inn denne for et par måneder siden, og siden vi har prank-uke på OurDailyChannel så valgte jeg å legge den ut nå. Haha, enjoy... 

Little Mix med ny singel, og mer Bieber drama?!

Videoen ble postet for et par dager siden, men glemte å legge den ut på bloggen. Her er episode 2 av UpCloseTV ♥ 

Video: This or That tag

Her er videoen jeg lagde sammen med de herlige youtuberne i helgen som var. ♥ Enjoy!

VLOG: Youtuber-møte

Her er har dere en liten vlog fra i går! :-) 

Håper dere alle får en super søndag videre! Kan være at innkjøpsvideoen (del 2) fra california blir litt forsinket... Beklager for det, men den kommer så snart som mulig!

Les mer i arkivet » April 2018 » Januar 2018 » Juli 2017
+ legg meg til som venn

Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!