hits

Flyttevlog #1 - IKEA og tavle-dilemma

Hei dere!

Yes... Gjett hvem som er i flytteprosess? Jeg skal nemlig flytte ut for meg selv for aller første gang! Åå, kjenner jeg er gira. Innredning, middagsselskap, gå rundt å filme overalt uten å ta måtte ta hensyn til noe eller noen (bortsett fra en kommende, potensiell romkamerat), netflix med venner langt ut på natt... Dette blir koselig, kjenner jeg. ♥

Også selvfølgelig starter jeg da aldri en så liten flyttevlog-serie. Her får dere video nr. 1! Tenker det blir rundt 3-4 videoer. :) Enjoy!

Long time no see (den tittelen har ingen brukt før)

Ironisk tittel forresten.

Hei dere! Wow, rart å skrive her igjen. Jeg har savnet masse å ha et sted å bare skrive ned tanker, følelser og alt mulig rart en gang i blant. Det var et spørsmål om jeg skulle skaffe meg ny blogg hos en kommersiell aktør, men etter litt møter fram og tilbake, har jeg innsett at jeg ikke vil ha en kommersiell blogg. Jeg vil bare ha et sted å la kraften bak hjernens ord komme ut på "papir" en gang i blant.

Nå har det kommet til et punkt i livet hvor det aldri har skjedd så mye på en gang før - noe jeg sier for hvert år som har gått siden jeg fikk praksisplass i Topp. Som jeg har avslørt i min nyeste vlog så er det et låt-prosjekt på gang, det er siste året på VGS (aka masse eksamener OG russetid), jeg jobber på beinet for å få ut flere videoer i uken på den norske YouTube-kanalen, jeg planlegger mer for musikk-kanalen, det er mange kommende oppdrag for UpCloseTV, jeg søker til skoler for videre studier i Norge og for sommeren i utlandet, neste måned er det årets YouTuber-prisshow på NRK... Og det vanskeligste av alt: Å bli ferdig med alle sesongene av Gossip Girl (ble ferdig her om dagen da, hehe).

Men jeg håndterer det bra. Mye takket være Stine Berntsen som har fungert som en fantastisk mentor ved å gi meg tips til hvordan å struktere alt fra timeplanen, handlingsplaner osv. Denne påskeferien har jeg fått unnagjort mye jobb - men den har blitt tilbrakt med glede fordi jeg driver på med noe jeg elsker. ♥
 


En av mine nyeste vlogger. Sjekk gjerne ut kanalen min HER hvis du ikke har en anelse om hva jeg snakker om, haha.

Håper alt går bra med dere, og at dere får en strålende påske videre. ♥ 

VLOG: Biltur og filme med YouTubere

Min skolerutine (VIDEO)

Bli med meg en dag på Medier og Kommunikasjon! PSST! Denne skolen slår nesten High School Musical sin... ;)

Video: Body shop lansering med Voe

Her er vloggen fra Body Shop-eventet! Advarsel: Fangirling pågår....

Hva synes dere om vloggen? ♥

Vlog fra Youtuber-meetup og Cody-konsert

Fikk endelig lastet opp vloggen fra Youtuber-meetupet i går! Kom en uke senere enn selve dagen det ble filmet da, menmen - håper dere liker den!

 

Herlig dag på Tusenfryd! (vlog)

På lørdag var jeg på Tusenfryd med noen herlige venner, og det var så fint vær! I tillegg kom det en seer av UpCloseTV som kjente igjen Bea og meg. Hahha, dere skulle ha sett guttenes ansiktsuttrykk da hun sprte om bilde. Tror Bea og jeg fangirlet mer enn det hun gjorde for å si det sånn, haha. Var veldig koselig å møte deg Emma!

 

Her er en vlog fra dagen! 

Hva synes dere om vloggen? Har dere vært på Tusenfryd i det siste? ♥

En liten vlog...

...fra i går. :-) 

#vlog #video

Les mer i arkivet » April 2018 » Januar 2018 » Juli 2017
+ legg meg til som venn

Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!